Abang Lori Mengusik Pelajar Sekolah Memandu, “Perangai Lahhhh…”

Buat mereka yang pernah melalui pengalaman mengambil lesen memandu pasti tahu dan faham akan perasaan gementar ketika melalui prosesnya. Dari mula belajar hinggalah ujian memandu di jalan raya, perasaannya memang t4kut lain macam! Tapi bila sudah dapat lesen, semua perasaan itu pun berlalu pergi. Namun begitu, baru-baru ini satu video yang memaparkan abang lori mengus1k … Read more

Roy Azman rakam video ‘sound’ Awie, rupanya ada disebelah bikin netizen terhibur

Siapa tidak mengenali dengan pelakon, Roy Azman dimana ramai tidak menyangka dia juga seorang yang sangat kelakar. Malah Roy Azman yang sering berlakon watak-watak serius di kaca televisyen mengundang ramai semakin meminati perangai lucunya disebalik drama lakonannya. Perkara itu juga terbukti selepas Roy Azman menyertai rancangan lawak popular berjudul Muzikal Lawak Superstar 2 apabila acap kali viral … Read more

[VIDEO] Anuar Zain Buka Akaun TikTok, Siap Payung Lagu Lelaki Ini!

Penyanyi lelaki yang mempunyai suara lunak, Anuar Zain semalam telah membuat kejut4n kepada peminat-peminat beliau selepas membuat ‘kemunculan’ di TikTok dengan memuat naik satu ucapan ringkas.     Jika diperhatikan, akaun tersebut baru sahaja dibuat dan sehingga artikel ini ditulis, sudah mempunyai hampir 34 ribu followers dan telah mendapat hampir 54 ribu likes. Menerusi video kedua yang dimuatnaik … Read more

Pensyarah terkejut tangga jatuh kena kereta baharu, tak jadi marah banding dirinya dengan pekerja kontrak – “Mungkin uncle tu kerja teruk”

Muhammad Zulqarnain berdepan detik cemas apabila tangga yang dibawa oleh sebuah kereta tertanggal tiba-tiba dan mengenai keretanya. KETIKA ini penggunaan kamera papan pemuka (dashcam) sememangnya penting untuk setiap kenderaan lebih-lebih lagi sebagai bukti apabila berlakunya sesuatu insiden ketika sedang memandu. Menerusi satu perkongsian di TikTok, seorang lelaki memuat naik video detik-detik cemas apabila keretanya hampir terbabas … Read more

[Vide0] Sikit Pun Tak N4ngis Naik Flying Fox, Netizen Puji Keberanian Anak Aliff Syukri

Kalau korang suka main aktiviti lasak, aktiviti apa yang korang nak buat dengan kawan-kawan? Macam Admin, suka flying fox. Sejuk je rasa angin.. Macam yang kita semua tahu, aktiviti flying fox selalu menjadi salah satu pilihan aktiviti lasak dan boleh dikatakan menjadi satu aktiviti wajib dipilih untuk dilakukan. Ini kerana, adrenalin akan melonjak naik semasa melakukan aktiviti … Read more

[VIDEO] “Sed1h…”- Adik Bongsu Men4ngis Berpis4h Dengan Kakak Buat Netizen Seb4k…

Tidak dapat disangkalkan, perpisah4n sememangnya perit untuk dilalui dan dirasakan terutamanya ibu bapa yang menghantar anak-anak tersayang masuk ke asrama untuk tujuan pembelajaran. Meskipun ianya hanya sementara tetapi merupakan pengorb4nan terbesar setelah bertahun-tahun tinggal bersama. Sama juga kasih antara adik-beradik, pastinya kita akan sed1h jika salah seorang daripada ahli keluarga pergi untuk mencapai cita-cita yang … Read more

[VIDEO] “Anak Tak Sempat Jumpa Bapa,” -Sahabat Arw4h Suami Rela Jaga Macam Zuriat Sendiri

Ujian setiap orang berbeza-beza. Ada yang diuji dengan kesusahan hidup dan ada juga diuji dengan pemergian orang tersayang. Hal ini samalah seperti yang dihadapi oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai Halimatus Mustajap apabila kehilangan suami tersayang akibat kem4lang4n ketika h4mil. Apa yang mengharukan adalah tindakan sahabat arw4h yang mengambil tugas memberikan kasih sayang kepada anak kecilnya … Read more

Mat Salleh Cakap Bahasa Melayu, Tapi Perkataannya Cvri Perhatian Dan Undang Tawa!

Bahasa Melayu sangat mudah dipelajari dan dipraktikkan kerana di Malaysia ia adalah bahasa rasmi negara. Biarpun ada sesetengah rakyat Malaysia yang tidak fasih bertutur dalam bahasa tersebut, namun ada juga yang menghargainya dengan cara mereka sendiri. Malah ada juga yang bertutur menggunakan bahasa Melayu bila bersama dengan suami mat salleh atau dari negara luar. Bagaimanapun, … Read more

Lelaki Tangkap Gambar Dengan Pengesan Suhu, “Siap Posing Betul2…”

Sekarang ini boleh dikatakan di mana-mana sahaja pasti akan diletakkan mesin pengesan suhu untuk memeriksa suhu badan seseorang. Baru-baru ini pula, gelagat sekumpulan lelaki yang bermain kononnya sedang men4ngkap gambar dengan mesin pengesan suhu ini membuatkan netizen berdekah melihatnya. Gelagat mereka bermain dengan mesin pengesan suhu itu turut mencuit hati netizen apabila mereka dilihat siap posing di … Read more

[VIDEO] Penangan Bibir Tebal, Member Terus ‘Merem4ng’ Dikvcup Harris Annuar

Harris Anuar, seorang pelakon yang meningkat naik, beliau banyak berlakon watak2 komedi dalam beberapa buah drama tempatan. Sebelum ini, kita banyak melihat Harris banyak memuatnaik video pr4nk bersama ibunya dan kawan2nya tetapi lain pula video yang dimuatnaik baru2 ini. Mal4ng yang tidak berbau buat pelakon tersebut kerana tidak memeriksa dahulu tuala yang digunakan selepan mandi … Read more