Kisah Kulit Ayam Kena ‘Cvri’ Dari Lelaki Ini Memang Drama Habis!

Setiap orang memiliki makanan kegemaran tersendiri. umum sedia tahu di Malaysia ada pelbagai jenis makanan yang cukup mewah dari makanan ringan, minuman dan sebagainya. Lihat sahaja hari ini dimana juga kita pergi pasti akan ada satu, dua kedai makan makanan segera seperti McDonald’s, KFC, Marrybrown dan sebagainya.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu video seorang lelaki bercerita mengenai kisah kulit ayam dan telur kuning telah mencvri perhatian ramai. Dalam video tersebut lelaki ini menceritakan mengenai makanan tersebut yang selalunya diasingkan dan diletakkan di tepi pinggan. Katanya bukan sebab dia tak makan, tapi dia mahu nikmatinya pada akhir sekali.

Video yang dirakamkannya itu siap dengan air mata mengalir ini membuatkan ramai akui perkara yang dikatakannya turut dilalui mereka. Berikut adalah rakaman kisah kulit ayam kena ‘cvri’ dari lelaki ini yang telah dimuat naik semula oleh Instagram Sinar_my:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SINAR (@sinar_my)

Perkongsian ini telah mencvri perhatian ramai. Rata-rata warganet yang menonton rakaman kisah kulit ayam kena ‘cvri ini telah men1nggalkan reaksi mereka di ruangan komens seperti berikut:

“Batu belah batu bertangkup, ambil ka aku telan la aku. Allah…Memang sadis jiwa bertabahlah”

 

“Kulit ayam jer pun…Sampai keluar air mata adoiiii”

 

“Bertabah laa ya bang”

Sumber : HCL

 

Leave a Comment